Info Line (tarif normal)
021 335 7905

ASIGURAREA CALITĂȚII - Barrier

Produsele BARRIER, trec controlul calității la toate etapele de producție.


Se efectuează un control dur la intrarea fiecărui lot de materie primă și componente, folosind metode moderne de laborator pentru analizele fizico-chimice.


La punerea în aplicare a procesului tehnologic de fabricare, se verifică fiecare operațiune.
Periodic se efectuiază un control detaliat al calităţii produselor finite, inclusiv evaluarea de laborator a eficienței de purificare a apei filtrate.


Filtrele Barrier, spre deosebire de omologii lor străini, sunt adaptate la specificul apei din mai multe zone (mult fier neorganic, clorinare excesivă).


Pentru producerea filtrelor Barrier, se folosesc materiale de la cei mai mari producatori din industria chimică și farmaceutică - materialul de înaltă calitate din plastic BASF, este permis să intre în contact cu produsele alimentare, carbunele activat din cocos Norit (carbunele obţinut din coajă de nucă de cocos, Sri Lanka), care are cele mai bune caracteristici de absorbție, față de cărbunele activ obişnuit, rășină cu schimb de ioni de înaltă calitate Lewatit, producator Lanxess.


Filtrele BARRIER au mai multe certificări atât în Europa cât și în ţarile CSI, care confirmă nivelul înalt al  calităţii.

technology pic2
technology pic3
9f897f821220ed8c1341dfd8cb0cba5a
 
honor5 honor3 honor6