Info Line (tarif normal)
021 335 7905

Istoric - Barrier

Istoric

ZAO "METTEM-Technologies"- companie-producătoare de filtre pentru purificarea apei, marca BARRIER.


UzinaCompania a inceput să producă filtre pentru purificarea apei potabile încă din anul 1993.

De atunci, au trecut mai bine de 15 de ani, și azi BARRIER – are 4 intreprinderi de producere, laboratorul de cercetări ştiinţifice propriu, o linie germană de producţie complet automatizată și robotizată, mai mult de 300 de angajați calificați.


După 2 ani de la înfiinţarea companiei, filtrele BARRIER au început să aibă cereri stabile.

Continuând să îmbunătățească structura de filtrare a cartuşelor filtrante, implicându-i pe cei mai buni oameni de ştiinţă-chimiști, în 1998 a fost elaborată compoziția optimă a cartuşului filtrant.


Începând cu anul 2000 filtrele BARRIER sunt cunoscute şi pe piețele europene (Franța, Serbia, Romania, Bulgaria). Produsele se vând cu succes şi pe teritoriul ţărilor CSI (Ucraina, Belarus, Republica Moldova) și Asia (Mongolia).

pfzrfbmktauckrUna dintre avantajele competitive ale COMPANIEI sunt liniile de înaltă calitate şi tehnologii de producţie, care îndeplinesc cele mai înalte standarde și cerinţe generale ale clienților.


Produsele BARRIER – sunt filtre de tip cană, filtre de flux, de dedurizare a apei, sisteme profesionale de purificare a apei pentru casele din afara oraşului (zone rurale), întreprinderi industriale, HoReCa, obiective sociale, energie, transport.


ZAO "METTEM-Technologies"-  este membru de onoare al organizațiilor, cum ar fi Asociația de calitate a apei (Water Quality Association) și Asociația Internațională a Apei (International Water Association). Barrier - participa anual în mediu la 3 expoziții internaționale mari, organizează mese rotunde și seminarii pe teme de tratare a apei, atragerea de noi parteneri.

BARRIER – este un participant activ permanent la expoziții internaționale, cum ar fi "ECWATECH», «Aquatech», forumul "Apa pură", expoziții-forum "Innotech".

Proiectele inovatoare BARRIER, dezvoltă combinatii în toate domeniile de tratare a apei - tehnologia de protejare a conductelor de coroziune și rigiditate, fără a consuma bani pe produse chimice, ţevi cu un strat ultra subțire din oțel inoxidabil și din material plastic, tehnologii moderne de desalinizare și de dezinfectare a apei, contoare de apă fără fir.


BARRIER – este un brand de încredere pentru clienți și partenerii de afaceri. De la an la an, compania creşte productivitatea, îmbunătățeşte calitatea produselor, în conformitate cu cerințele actuale și continuă să cucerească cu succes noi piețe.

 
honor5 honor3 honor6