Info Line (tarif normal)
021 335 7905

LABORATOR - Barrier

laboratorMarca BARRIER, este cel mai mare producător din Europa de Est a filtrelor pentru apa de uz casnic, producerea cărora necesită o muncă de cercetare și testare constantă.

În acest scop, în anul 2007, în colaborare cu Institutul de Chimie Generală și Anorganică, sa înfiinţat Laboratorul Barrier. Laboratorul sa dezvoltat și modernizat activ. Până în prezent, în structura sa intră Centrul de Cercetare Ştiinţifică și Laboratorul de Cercetare Analitică. Aceste două mari unităţi face față cu succes sarcinilor.

Personalul cu o înaltă calificare a Centrului de Cercetare şi Ştiinţă, în baza standardelor internaționale, elaborează și testează filtre pentru tratare apei de flux și cartuşe filtrante pentru cănile BARRIER. În acest scop, inginerii companiei au creat un echipament unic de specialitate, în special, bancuri de probă, care permit în acelaş timp testarea a peste 30 de filtre de flux și 80 de cartuşe filtrante.

În componenţa Cercetării şi Ştiinţei intră Sectorul de inovații, a cărui sarcină principală este stabilirea și cercetarea caracteristicilor unor noi materiale de perspectivă pentru purificarea apei. 

Laboratorul BARRIER este certificat de către organizația Internațională Water Quality Association.

La testarea probelor de apă pentru diverși parametri chimici, specialiștii laboratorului aplică cele mai noi metode de cercetare și echipamente moderne, cum ar fi cromatografia lichidă și de gaz, spectrometru fluorescent, spectrofotometru, spectrofotometru de absorbție atomică, etc.

Astfel, în fiecare zi în laborator se analizează zeci de probe de apă.
Echipamentul de înalta calitate și personalul calificat, asigură funcţionarea eficienta a Laboratorului BARRIER.

 
honor5 honor3 honor6