Info Line (tarif normal)
021 335 7905

Bypass - Barrier

Bypass

baypassPrincipalul motiv pentru depunerile de calcar - prezența bicarbonatului de calciu în apă, care la temperatură ridicată, se transformă în carbonat insolubil.


Conținutul de calciu din apă variază mult în funcție de regiune. Cel mai adesea filtrele de flux elimină din apă în totalitate calciul, transformând-ul în sodiu.


Și oare este atât de necesar? Calciul în cantități mici este util pentru organism. În Statele Unite, există un normativ de conţinut al ionilor de duritate în apa potabilă - este de 3 mg/L. Dacă în apă există un conţinut ridicat de calciu și prin filtrare îl înlocuim în totalitate cu sodiu, apa poate să-şi modifice foarte mult gustul (mulți utilizatori caracterizează această apă ca fiind "amară" sau "sărată").

În acest caz, durata de viată a filtrului va scădea mult mai repede. Pentru a evita aceste probleme, compania Barrier folosește în filtrele sale sistemul byPass. Acest sistem permite trecerea prin filtrul numai o parte din apă, eliminând duritatea excesivă, şi menținând compoziția minerală și gustul apei mai aproape de cel natural, iar durata de viață a cartușului creşte aproximativ cu o treime.

Sistemul byPass este prezent doar în cartușul cu schimb de ioni si doar în produsele din seria HARD – adică în filtrele, special concepute pentru purificarea apei dure. În toate celelalte filtre, întreaga cantitate de apă trece prin filtrul de dedurizare. Prin urmare, compania Barrier oferă consumatorului posibilitatea de a alege gradul de dedurizare a apei.

 
honor5 honor3 honor6