Info Line (tarif normal)
021 335 7905

OSMOZA INVERSĂ - Barrier

osmosÎn lumea de modernă astăzi, problemele cu apa potabilă pot fi foarte diferite. Apa din reţeaua centralizată de furnizare și apa din fântână este foarte diferită una de cealaltă.

Apa din partea de sud a țării, are o compoziție foarte diferită decât cea din nord. Modificările apar şi la aceiaşi sursă de apă pe parcursul anului. Ca urmare, este destul de dificil de a alege un sistem universal de purificare a apei, care va purifica apa "în totalitate".  

Cu toate acestea, există o astfel de soluție. Este vorba despre tehnologia cu osmoză inversă.

Esența metodei constă în aceea că apa, este împinsă printr-o membrană foarte subțire, cu pori, comparabilă cu dimensiunile atomilor.

Aceşti pori permit trecerea numai a moleculelor de apă și rețin toate impuritățile: bacterii si viruşi, molecule organice (care dau apei un miros și gust neplăcut), metale grele.

Apa obţinută la eşire, este o apă absolut pură.

Această tehnologie este folosită în medicină pentru prepararea apei pentru injectabile sau lichide fiziologice. Aceeași tehnologie este folosită de către majoritatea producătorilor de apă îmbuteliată.

Apa naturală conține nu numai substanțe nocive, dar şi multe substanțe chimice care ne sunt utile, cum ar fi calciu, sodiu, magneziu, potasiu și fluor. La purificarea apei prin metoda cu osmoză inversă, de asemenea le eliminăm şi pe ele.

Prin urmare, în paralel cu sistemul de osmoză inversă se foloseşte  un mineralizant, care poate îmbogăți apa cu microelemente benefice.

 
honor5 honor3 honor6