Info Line (tarif normal)
021 335 7905

Efectele incredibile ale apei: 3 litri pe zi i-au schimbat viata unei femei

articolul 3Suferind de dureri de cap si probleme digestive, Sarah, o femeie din Marea Britanie in varsta de 42 de ani, a decis sa urmeze sfatul pe care i l-au dat un nutritionist si un neurolog: sa bea trei litri de apa pe zi pentru a ajuta functiile organismului.

Dupa cum femeia a povestit recent pentru publicatia Daily Mail, ea a experimentat acest lucru timp de patru saptamani, iar rezultatele au depasit asteptarile sale.

"In general, imi incepeam ziua band o cana deceai, apoi mai beam un pahar de apa la masa de pranz, iar un altul seara la cina, ceea ce insemna mai putin de un litru de lichide in 24 de ore. Mie mi se parea mult, insa se pare ca era departe de a fi suficient", spune Sarah.

 

Femeia publica si o fotografie a ei inainte de a incepe experienta, facand urmatoarele constatari: "Am 42 de ani, insa aici aveam aerul unei femei de 52 de ani, din cauza deshidratarii. Aveam cearcane enorme, eram plina de riduri si pete rosii."

Trei litri de apa pe zi pare enorm atunci cand nu ai fost obisnuit sa bei atat. Sarah si-a consultat medicul, temandu-se ca atata lichid i-ar putea da organismul peste cap. Cum insa acesta i-a risipit temerile, femeia a inceput sa consume in fiecare zi aceasta cantitate: apa a fost completata pana la trei litri cu ceai, pe care Sarah il consuma cu mai multa usurinta.

Dupa prima saptamana, in afara de drumul mai des la toaleta, cum era si firesc in noua situatie, femeia a observat schimbari. Practic, durerile de cap au inceput sa dispara, iar corpul si-l simtea mai suplu (Sarah face cu regularitate Yoga).

Dupa 15 zile, femeia a observat ca pielea sa a capatat un aspect mai tanar. S-a hotarat sa renunte la ceai pentru a bea numai apa - tot timpul poarta cu ea sticle mici, deoarece sunt mai practice.

Benefiiciile consumului de apa s-au inmultit dupa cea de-a treia saptamana. Abdomenul a devenit mai plat, iar celulita s-a diminuat.Pielea s-a facut mai frumoasa, cearcanele s-au estompat, iar Sarah se simtea mai energica la munca. Manca mai putin si incepuse sa piarda in greutate.

La finalul a patru saptamani, femeia marturiseste: "Nu pot sa cred cum s-a schimbat fata mea. Sunt o alta femeie. Ma simt mai in forma, mai usoara si mai sanatoasa. Sotul si prietenii mei imi spun ca am intinerit cu zece ani".

Sfatul lui Sarah? Fiecare femeie ar trebui sa incerce experienta, insa nu inainte de a se sfatui cu medicul.

 

SURSA: ziare.com

 
honor5 honor3 honor6