Cartuș Filtrant Alkaline

Înlocuirea filtrului recomandată: la fiecare 1-3 luni, în funcție de calitatea apei sursă și numărul de utilizatori. Potrivit pentru apă până la 104 ° F (40 ° C). Este proiectat pentru apa tratată general de la robinetul dumneavoastră  pentru a crește alcalinizarea apei până la pH 8,5 și a elimina poluanții generali.

 

Care este pH-ul apei?

PH-ul apei este unul dintre cei mai importanți indicatori de performanță ai calității apei. Este o măsură a activității ionilor de hidrogen într-o soluție, care își exprimă cantitativ aciditatea. Rata diferitelor reacții chimice, nivelul de corozivitate al apei, forma prezenței poluanților în apă, care, în cele din urmă, în mai multe cazuri, va determina gradul de toxicitate al acestora etc., depinde de valoarea pH-ului .

Tipuri de apă în funcție de pH

În funcție de nivelul pH-ului, apa poate fi împărțită în mai multe tipuri: 

Tipul de apă

pH

 Acizi tari

 <3

 Acru

 3-5

 Ușor acid

 5-6,5

 Neutru

 6.5-7.5

 Slab alcalin

 7.5-8.5

 Alcalin

 8.5-9.5

 Alcalin puternic 

 > 9.5

PH acceptabil

Nivelul pH-ului trebuie controlat în toate etapele de tratare a apei, deoarece abaterea sa de la normă într-o direcție, de regulă, afectează semnificativ gustul, mirosul și starea vizuală a apei. De asemenea, pH-ul afectează în mod direct eficiența purificării apei. Valoarea optimă a pH-ului este dificil de determinat fără ambiguități, deoarece poate diferi pentru diferite sisteme de tratare a apei și depinde de compoziția inițială a apei, de proprietățile materialelor care alcătuiesc dispozitivele de tratare a apei și de tehnologia de tratare. 

De regulă, nivelul pH-ului se referă la parametrii care nu afectează în mod direct calitatea apei consumatorului. De exemplu, apa de râu este caracterizată de o valoare a pH-ului în intervalul 6,5-8,5, precipitații atmosferice în intervalul 4,6-6,1 și ape de mare în intervalul 7,9-8,3. Apa cu un pH de 6,5-8,5 este cea mai acceptabilă pentru corpul uman. Filtrele pentru purificarea apei Bariera permit nu numai obținerea apei potabile cu nivelul recomandat de pH , ci și posibilitatea de a o satura cu macronutrienți utili. 

              

 Număr Cartușe: 1

 Resursă - 350L

Disponibilitateîn stoc
SKU
Cartuș Filtrant Alkaline
26,00 LEI
- 1/5 -> Rășină schimbătoare de ioni

Îndepărtează ionii din metalele grele și fier

 

- 2/5 -> Tehnologia NanoPlus

Crește eficiența și durata de viață a componentelor casetei

 

- 3/5 -> Cărbune de argint activ

Previne creșterea bacteriilor 

 

- 4/5 -> Cărbune activ cu nucă de cocos

Îndepărtează clorul și organoclorura  

 

 - 5 / 5 -> Filtru fin

Îndepărtează micile impurități mecanice

 
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCartuș Filtrant Alkaline
Rating-ul d-voastra