Ce fel de cartuș filtrant pentru cană mi se potrivește?

După cum știm, cartușul filtrant are o deosebită importanță odată achiziționată cana filtrantă, pentru ca aceasta să-și facă treaba. Din categoria cartușelor pe care noi vi le recomandăm fac parte:

 

  1. Cartușul filtrant STANDARD

 

Cartușul „Standard” pentru cana filtrantă are o durată de muncă de până la 350 de litri, este concepută special pentru purificarea apei de impuritățile organice și anorganice, inclusiv cele sub formă de particule minuscule. În plus, cartușul elimină ionii din metale grele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Cartușul filtrant HARD

 

Cartușul „duritate” este proiectat pentru a îndepărta duritatea excesivă a apei de la robinet, ceea ce contribuie la minimizarea formării scării. De asemenea, elementele elimină ionii de clor și metalele grele.

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Cartușul filtrant ULTRA

 

 

Cartușul mărcii “Ultra” este destinat purificării complexe a apei sosite din surse deschise. Îndepărtează bacteriile, porii și chisturile prin utilizarea unei membrane de fibre goale. Un astfel de cartuș filtrant, elimină intrarea produselor petroliere și a altor impurități dăunătoare în apă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Cartușul filtrant IRON

 

Cartușele “fier” pentru cănile filtrante, sunt concepute pentru a îndepărta impuritățile dăunătoare și mirosul de clor. Rășina de schimb de ioni și fibre, care face parte din produs, elibează apa din metalele grele și fier, inclusiv o dizolvă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Cartușul filtrant ALKA+

                       

 

 

 Înlocuirea filtrului recomandată: la fiecare 1-3 luni, în funcție de calitatea apei sursă și numărul de utilizatori. Potrivit pentru apă până la 104 ° F (40 ° C). Este proiectat pentru apa tratată general de la robinetul dumneavoastră  pentru a crește alcalinizarea apei până la pH 8,5 și a elimina poluanții generali.