Tehnologii Barrier

Laboratorul Barrier a fost creat în colaborare cu Institutul de Chimie Generală și Anorganică NS Kurnakova Academia Rusă de Științe în 2007. Astăzi Laboratorul Barrier este un centru masiv de cercetare acreditat, care include laboratoare de testare analitică, centre de cercetare și laboratoare de cercetare aplicată.

Personalul Laboratorului Barrier este format din specialiști de înaltă clasă, printre aceștia enumerându-se medici și candidați la științe în domeniul chimiei, ingineriei chimice și biologiei.

Cu ajutorul echipamentelor moderne de specialitate, centrul a dezvoltat și testat o nouă tehnologie de purificare a apei, un model al fluxului de filtre și căni filtrante. Centrul de cercetare are un sector de inovație, a cărui sarcină principală este căutarea și explorarea de noi materiale promițătoare pentru purificarea apei.

Testul a fost reușit cu laborator analitic acreditat de sistemul interstatal Standard ISO / IEC 17025 în domeniul analizei chimice a dispozitivelor de tratare a apei și a apelor uzate testat și certificat de organizația internațională Water Quality Association.

 

 

Asigurarea și certificarea calității

BARRIER® folosește materiale de cea mai înaltă calitate de la liderii din industrie

 

asigurarea calitatii 

 

Certificarea ISO 17025

Produsele BARRIER® au fost testate de laboratorul ISO 17025 și îndeplinesc standardele NSF / ANSI.
Linia de producție este certificată ISO 9001: 2008

 

laboratoare barrier 

Laborator acreditat ISO 17025

Oameni de știință de vârf în domeniul cercetării și echipa de cercetare și dezvoltare se angajează să îmbunătățească continuu linia noastră de produse premiate.

 

 

Tehnologia Barrier

Filet ermetic, rășină de ionizare cu eficiență ridicată, carbon activ din coajă de cocos, carbon activ tratat cu argint, material unic din fibre pentru schimbul de ioni.

 

                                                                    
 
 
 
 

Barrier folosește în procesul de producție doar materie primă de la furnizori cu renume

laboratoare barrier

Barrier respectă standardele Fundației Naționale pentru Știință SUA

Barrier este membru al Asociației Calității Apei și al Asociației Internaționale a Apei